NFSU konference i København den 25-27 november 2020

Tema for NFSU konferencen 2020 «Med blikke på barnet»

NFSU ønsker med dette tema at sætte fokus på barnet og dets udtryk og reaktioner. Vi vil gerne problematisere at barnet kan have tendens til at forsvinde lidt i samspilsundersøgelser/beskrivelser, hvor meget fokus ofte går på forældrenes situation, udtryk og reaktioner. Gennem forlæsninger og drøftelser ønsker vi at øge kundskaben om hvad og hvordan vi kan belyse, forstå og beskrive barnet og dets reaktioner ift. forskellige situationer og spørgsmål.

Vi er aktuelt i gang med at færdigøre programmet for NFSU konferencen og vender tilbage med mere info ift. konferencen ( pris og tilmeldings oplysninger), når det endelige program er på plads.

Dette års NFSU konferencen afholdes på Scandic Falkoner i København den 26-27 november 2020, samt prækonference den 25. november 2020.

Vi ser frem til nogle spændende konferencedage

Mange hilsner fra styregruppen i NFSU

 

4 thoughts on “NFSU konference i København den 25-27 november 2020

 1. Annette Poulsen says:

  Til brug for budgetlægning har jeg brug for at vide, hvad deltagergebyret for ikke-medlemmer bliver for konferencen i KBH. Tak for hjælpen

 2. admin says:

  Hej Annette
  Vi har ikke det endelige overblik ift. deltagergebyret ift. dette års NFSU konference i København endnu, da vi pt, er i gang med at færdigøre programmet for konferencen. Vi håber at have et færdigt program, samt oplysninger omkring tilmelding og pris klar inden påske og vender tilbage med mere info om dette her på hjemmesiden ift. dette snarest muligt.

  mvh Anja Molbeck Andersen, leder, NFSU

 3. Veronika Fagerberg says:

  Hej, jag undrar om konferensen blir av i höst och om temat är det som planerades för 2020 dvs: «problematisere at barnet kan have tendens til at forsvinde lidt i samspilsundersøgelser/beskrivelser, hvor meget fokus ofte går på forældrenes situation, udtryk og reaktioner. » eller ngt annat?
  Mvh
  Veronika Fagerberg

  • admin says:

   Hej Veronika
   Vi har pga. den aktuelle covid 19 situation været nødsaget til at rykke konferencen et år. Vi har netop lagt info om NFSU konferencen ud på facebook og NFSU’s hjemmeside.
   DBH fra Anja, NFSU

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *